tirsdag 16. desember 2014

Megahappening på Jæger i kveld.

I kveld går det ned bigtime på Jæger. Copy/paste fra Facebook inviten:





Når Juicy og True Skool (bedre kjent som Joddski og Knirckefritt-general DJ Ross) lager førjulsfest, skjer det med intet mindre enn tre stk. vaskekte legender i kjelleren på Jæger.

Lord Finesse omtales av mange som selve lederen av Diggin' In The Crates-crewet. D.I.T.C definerte nesten egenhendig hva New York-Hip Hop innebar via klassiske debuter fra Finesse selv, Fat Joe, Show & A.G, Diamond D og ikke minst avdøde Big L tidlig på 90-tallet. Ingen kunne røre D.I.T.C når det kom til innovativ men tradjisjonstro og samplebaserte produksjoner samt punchlinerik og underholdende battlerap av typen som fikk deg til å spole tilbake. Finesse er en av de mest egenartede og udiskutable tungtvekterne i rapspillet. Men Finesse er også en sagnomsust produsent, og ikke bare for sin egen gjeng. Visste du at han bidro på både Dr. Dres "2001" og The Notorious B.I.G.s "Ready To Die", to av raphistoriens største utgivelser?

Percee P er en legendarisk freestyle og battlerapper fra Bronx som desverre aldri fikk den berømmelsen og æren han fortjente. Hans første singel kom allerede i 1992 men det skulle bli 2007 før hans offisielle debutalbum kom ut via Peanut Butter Wolfs Stones Throw-label. Da hadde han rukket å gjeste låter fra folk som Maestro Fresh Wes, Kool Keith sitt Cenubites-prosjekt og Jurrasic 5, og legenden hadde vokst seg enorm.

DJ Precision er heller ingen hvem-som-helst. Som et av de nyeste medlemmene i X-Ecutioners er han med i det kanskje ypperste dj-crewet i verden (som har huset folk som Roc Raida (R.I.P.) og Rob Swift). Han har også vunnet den prestisjetunge, amerikanske DMC-konkurransen to ganger, og kom på andre plass på verdensbasis i 2012-

Før og etter konserten lager Joddski, DJ Ross, Patski Love og Chris Stallion 100% ekte førjulsstemning i kjelleren på Jæger.



Jeg tar turen og anbefaller alle andre å gjøre det samme. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar